Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Power factor saver

Od: rotorod® odpovědí: 14 změna:

dobrý den

věříte tomu? muže power factor saver diskuse fungovat?

děkuji za diskuzi

Power factor saver

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevěřím - nemůže.

doplněno 23.04.17 13:26:

Je sice pravda, že indukční zátěž způsobuje fázový posuv napětí proti proudu, čímž vznikají v síti ztráty (jalový výkon), který se musí kompenzovat. Váš elektroměr ale tenhle jalový výkon neměří, takže ve spotřebě domácnosti se nijak neprojeví. Tenhle jalový výkon je v případě domácnosti (v tomto případě dokonce jen jedné zásuvky) tak nepatrný, že vůbec nezaslouží pozornost, ani kdyby kompenzován nebyl. Navíc má většina indukčních spotřebičů kompenzační kondenzátor už vestavěný z výroby, je zbytečné přidávat další. Power factor saver je bez diskuze blbost.

hodnocení

2x

Doporučuji k danému zařízení dokoupit ještě nucleoSTOP filtrující elektřinu z jaderných elektráren.

Obě tyto zařízení jsou stejně fenomenální - zejména v tom, jak kupujícího oškubat, jak z neznalých vydolovat peníze..

Ovšem upřímně řečeno se velice divím, že na to ještě dnes někdo dokáže skočit.

Bližší info zde :

byznys.lidovky.cz/...

iz*
hodnocení

1x

Pravidlo č. 1: Uvádí-li někdo nějaké studie, aniž by je zveřejnil nebo na ně alespoň uvedl odkaz, pak takové studie neexistují → jde o podvod.

Pravidlo č. 2: Číst mezi řádky! Znáte některého dodavatele enrgií, který by fakturoval po měsících? → Reference jsou vymyšlené. → opět podvod...

fik
hodnocení

1x

Obchod s lidskou blbostí je vždy nejvýnosnější. Mockrát jsem přemýšlel že bych nějakou podobnou volovinu pro naivky začal vyrábět,byl těžce v keši a vysmátej. Až by to úřady zakázali,zrušil bych firmu,založil novou a vyráběl jinou volovinu. To je stejný jako se na západě,zejména v rakousku prodával přístroj nukleostop-přístroj co měl za úkol odfiltrovat tu radioaktivní elektřinu z temelína*haha* Taky se tam na tom někdo úplně šíleně napakoval,jak blbečci s cedulemi stop temelin vykoupili sklady,aby jim ta radiace nedoplula až do pokojíku.

To si můžeš říct napříč všemi výrobky,když se někde objeví něco zázračného,co strašně vylepší parametry bez námahy,je to podvod. Kdyby to bylo tak snadné,výrobci už by to montovali do přístrojů přímo,když by pak nějaký přístroj měl nižší spotřebu elektřiny,naklonili by si šílenou bohyni EU

hodnocení

jasně rozumím, ja tomu taky nevěnuju pozornost, jen jsem na to nějak narazil na netu, tak jsem se zeptal. díky

nikdo*
hodnocení

0x

No nekupte to, když je to tak levný. Obchod s lidskou blbostí vždycky vynášel nejvíc.

doplněno 23.04.17 18:29:

A abych odpověděl. Power factor saver nemůže fungovat. Perpetuum mobile nikdo ještě nevymyslel.

hodnocení

0x

Já jak u něčeho vidím rozesmáté tváře nějaké "bandy" mladých a přitažlivých lidí, tak jdu od toho. :-D na tohle jim přece nikdo nemůže skočit.

hodnocení

0x

Náhrada cz.pinterest.com/... za chybný poslední odkaz výše, viz první obrázek vlevo nahoře...

mmmm
hodnocení

0x

Ci to funguje neviem ale kazdoadne spanielsko to nahlasilo ako nebezpecny vyrobok a je to stiahnute z trhu.

soi.sk/...

dericcaster*
hodnocení

0x

No já bych to zas tak úplně nezatracoval. V odkazu mě zaujala mě věta "Tento systém zároveň odstraňuje z elektrického obvodu uhlík, což také způsobuje klidnější tok elektrického proudu". Předpokládám, že onen uhlík, který se v elektříně vezme asi z uhelných elektráren, je odstraňován do připraveného kýble asi ve formě briket... Čili nejen, že že má člověk "klidnější" elektřinu, ale ještě ušetří za topivo do kotle. A to se vyplatí ! *smich*

fik

V tom případě by rakušáci s nukleostopem byli magnáti,posílali by palivo zpět do temelína a čecháčci by jim za to ještě bohatě platili*haha*

doplněno 29.04.17 10:36:

Bože můj,vždyť právě ten uhlík je dobrý vodič,jsou uhlíky v motorech které fungují jako pružné samomazací kontakty

Lidi v blbosti prostě neporazíš*zed*

111®
hodnocení

0x

neušetříte a kdyby náhodou jo, tak energetici hned zdraží, jak by měli huboko do kapes..takže si kupte raději hned 2-3 kousky a zapojte je za sebe...budete šetřit asi ta 3 roky...*smich*

milanprochazka
hodnocení

0x

Jen bych upozornil opět na dTest, který uvádí tento výrobek jako NEBEZPEČNÝ a Španělsko ho stáhlo z prodeje už v roce 2012 ( dtest.cz/.... V souvislosti s tím jeden malý detail: výrobcem je zde uváděno ĆÍNA a na webu cz.powerfactorsaver.com/... a cz.technoweek.info/... hovoří o Německu. Tak ať si to každý sám přebere.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma power saver

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]