Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rekonstruoval jsem byt a nechal jsem si dělat nové rozvody vody a odpadů. Ve stěně mám udělané dva odpady. Jedna díra je trubka s vnitřním průměrem 5 cm (pro sifón) a druhá díra je trubka s vnitřním průměrem 3 cm (pro myčku). Od sifónu mám trobku která má vnější průměr 4 cm. Zde budu potřebovat redukci, mohl by mi někdo poradit co přesně mám koupit?
Zdravím, nedávno jsem taky něco předělával, a dobře mi poradil skladník v prodejně. Potřeboval jsem taky redukce a i napojení na staré litinové trubky. Byla to česká velkoprodejna s instalačním materiálem a on měl dobrej přehled. Vše pasovalo jak říkal a nikde žádnej problém. Když padnete na dobrého prodavače/skladníka, tak mu popište váš problém a bude to OK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.