Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdíl mezi pánví a pánví Wok

Od: mirkahur* odpovědí: 1 změna:

Prosím, napsal byste mi někdo, v čem se zásadně liší normální pánev od pánve Wok? Wok je na první pohled vyšší, ale to asi nebude všechno, že?

Moc děkuji a přeji hezký den.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Jde o tvar. Wok je jako kotlík a delší plameny (ideálně má li sporák wok hořák) využije lip než plochá pánev. Na elektrických sporácích samozřejmě tuhle výhodu nevyužije. Při míchání / smažení ve vyšší vrstvě oleje se olej o stěny ohřívá zatímco u klasické pánve je nejteplejší střed a ke krajům ti to stydne. Já mám na čínu wok z tenkého plechu a osvědčil se mi daleko víc než různé pětivrstvé smaltované kosmické zázraky které si kupuje dcera.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]