Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porobeton

Od: kejikl® odpovědí: 3 změna:

Mel bych otazku pro ty z Vas, kteri maji prakticke zkusenosti s porobetonem obecne.

Mam ted vyhodnou nabidku na porobeton IFT z Ostravy. Nevim vsak zda je kvalitni, hlavne co se tyce presnosti rozmeru. Jednim z duvodu proc chci presny porobeton je jednoducha a levna tvorba omitek a fasady a tato vyhoda by pri vyrovnavani 5 mm schodu mezi jedn. tvarnicemi padla.

Obecne vim ze nejpresnejsi je asi Ytong, dobre reference jsem slysel i na slovensky Porfix, negativni na Prefabet ktery se dela v Polsku. O IFT porobetonu ovsem zadne reference nemam.

Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

janekkrat*
hodnocení

0x
Mrkni se semhle
janekkrat*
odkaz nefunguje takže adresa porobeton.ift.cz/...
hodnocení

Diky za snahu, stranky vyrobce jsem samozrejme prostudoval hned nazacatku:).
Jako na kazdych strankach kazde firmy,"nase vyrobky jsou nejlepsi".

Standartem u techto vyrobku je rozdilne uvadeni ruznych vlastnosti vyrobku.
Pro priklad hodnotu tepelneho odporu udava jeden vyrobce"ve vysusenem stavu tvarnice",
druhy pri vlhkosti tvarnice 10%, treti pri 12% atd. atd.
Druha dulezita vec je kvalita, jedna firma ma tloustku tvarnice 375 +-1mm a druha 375 +-2,5mm.
Jelikoz jsem si uz nevedel rady, obvolal jsem stavebniny a v jednech meli IFT skladem.
Nevim zda to bylo nesetrnou manipulaci, ale kazda druha tvarnice byla ustipnuta nebo popraskana *stop*

Timto uzaviram svoji otazku, objednal jsem jinou znacku, snad bude lepsi. (Porfix)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]