Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení světla s pohybovým čidlem

Od: lukyn112* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

mám světlo s čidlem venkovní víte někdo kam co zapojit viz. obrázek.

Dík za pomoc

Zapojení světla s pohybovým čidlem
Zapojení světla s pohybovým čidlem #2

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x
Do čidla by měla jít fáze (hnědá) a nula (modrá). Z čidla výstup do světla. Pak modrá do světla. A zelená na kovovou kostru. A máte zajímavý foťák.

mnd®
hodnocení

0x

Tohle vypadá jako to vaše světlo.Jinak hledejte google.cz/...

Zapojení světla s pohybovým čidlem #3

prazskejpepik*
hodnocení

0x

nějak to není vidět a ani z otázky přesně poznat. máte světlo s integrovaným čidlem, nebo světlo a ext. čidlo? v prvním případě je to jasné, (tři dráty různých barev přes svorkovnici), v druhém případě podle schéma výše

mnd®

Tyto světla ala Lídl,Baumax,Bauhaus,Hornbach mají čidlo integrované dole pod lampou nebo v tom držáku na stěnu.Tazatel tam má i položený návod,tak ať to zapojí podle něj.Jestli na to nemá ,,vlohy,, tak zručnější kámoš pomůže a za půl hoďky nemá co dělat.

doplněno 17.04.17 13:45:

Jejda,se mi to červený označení smrsklo.Zelený je správně - buď je čidlo hned pod lampou nebo v tom držáku na zeď.

Zapojení světla s pohybovým čidlem #4
Zapojení světla s pohybovým čidlem #5
Zapojení světla s pohybovým čidlem #6
lukyn112*
hodnocení

Bohužel , návod nemám a jedná se o světlo s integrovaným čidlem.

tak prostě barevně podle dráku co ti vedou do svorkovnice

P.S. mohu poprosit kde jsi to sehnal to světlo s int.čidlem? přesně takové hledám

díky

mnd®

zkuste např. bytova-svitidla nebo na googlu zadat venkovní světla s pohybovým čidlem - dejte si obrázky a na výběr jich tam máte hafo moc. např

Zapojení světla s pohybovým čidlem #7
lukyn112*
hodnocení

Jinak podle barev to bohužel nejde. a koupil jsem ho v Baumarktu

zkuste dát detailnější foto té svorkovnice, ať jsou vidět drátky, nebo popište barvy. Protože takto se furt hádá

jinak baumarkt od globusu? to jsem se dočetl že již končí a na netu tuhle lapičku v baumarktu nemohu najit. Kolik Vás vyšla pls? na netu je jich dost, ale ta cena je taky dost pěkně vysoká

hodnocení

0x

Pokud se jedná o světlo s integrovaným čidlem, tak je vše zapojeno a jen připojíte 3 dráty do svorkovnice. Ty obrázky nic neříkají. Musíte vyfotit zřetelně svorkovnice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma pohybové čidlo

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]