Nejste přihlášen/a.
Řešilo se to tu nesmyslným napadáním a nakonec výměnou přepadové trubky. Plastová odtoková hadička odebírající horkou vodu z horní části bojleru je zřejmě dole nasazena na něco. Před demontáži mne zajímá právě toto spodní upevnění plastové výtokové trubky. Jedná se o hranatý TATRAMAT EO 80. R. výroby 2006, to znamená starší typ.
Díky, právě to jsem potřeboval vědět. Takže už vím, že napřed koupím příslušnou vnitřní výtokovou, plastovou trubku (hadici), vypustím vodu a po demontáži spodní příruby hadičku nasadím místo rozpadlé původní. Jen jsem nevěděl, zda třeba častěji nezkoroduje případná nevyměnitelná kovová armatura na které je hadička nasazená.. Také to může být zkonstruováno jako těsnění převlečné matice, přičemž by "těsnění" pokračovalo dovnitř ve formě trubičky - tak bych to nadesignoval já, aby se výtoková plastová trubka dala vyměnit jen zvenčí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.