Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Chtěl bych se tu s vámi poradit ohledně osvětlení klasické řadové garáže.potrebuji nějaké svitidlo které by mělo dostatečnou svitivost na různé opravy auta atd.myslite že je toto dobrá volba: elektro-paloucek.cz/...
Chtěl bych se tu s vámi poradit ohledně osvětlení klasické řadové garáže.potrebuji nějaké svitidlo které by mělo dostatečnou svitivost na různé opravy auta atd.myslite že je toto dobrá volba: elektro-paloucek.cz/...
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
kuba45
No já bych právě potřeboval co nejvíce světla občas když něco řezu nebo tak tak abych na to dobře viděl.nevíte náhodou někdo k jaké klasické zarovka se dá toto svitidlo přirovnat.jo a stačí mi na toto svitidlo 6A jistice co tam mám?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]