Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bouraci kladivo, jede ale nebourá

Od: dcsport odpovědí: 8 změna:

Dobrý den

mám doma bouraci kladivo které ve chvíli spuštění pracuje ale v zápěti jako kdyby se všechna síla ztratila a jen se tak třepota

už se mi to stálo jednou u menšího ale to jsem vyřešil reklamací, na tohle ale záruku nemám

díky za rady co s tím.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jestli je to pneumatické kladivo, tak je to pravděpodobně způsobeno opotřebením O-kroužků na pístu (1) nebo na závaží (2), které běhá pístem a přenáší ráz na úderník. Při zapnutí kladivo pár úderů provede, pak vzduch tlačený pístem na váleček uteče. No a potom už jen to "třepotání".

Bouraci kladivo, jede ale nebourá
dcsport
hodnocení

Výborně, děkují

dá se to v domácím prostředí opravit s novými díly?

Opraviť sa to dá,len či zoženiete diely ak to nebude značkové.

hodnocení

0x

NO tak jestli je to z Lidlu, tak se nedivím, že nebourá. :)

dcsport
hodnocení

děkují za radu :)

repkin*
Naopak nářadí z Lidlu je poměrně kvalitní, kolikrát lepší, než ty šmejdy co se člověku snaží vnutit v železářství, když zjistí, že tomu člověk nerozumí.

dcsport
17.04.17 20:06
hodnocení

re

Bouraci kladivo, jede ale nebourá #2

dcsport
hodnocení

takhle to vypadá, to těsnění mezi těma dvouma kusy je k čemu? je to asist

Bouraci kladivo, jede ale nebourá #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]