Nejste přihlášen/a.
Zdravím kolegy a tazatele! Měl bych pár dotazů ohledně dveří do poudra (JAP). V pátek mi dovezly dveře a obložky do bytu. Co se týče montáže dveří tam je to úplně triviální. Tam problém není. Obložky jsem nejdřív asi hodinu študoval, ale nakonec jsem je složil takže mám 2 rámy a 1 stojku k dřevěné co je součástí pouzdra. Ale nyní mám pár dotazů, na které jsem zatím nenašel řešení, a protože jsou svátky tak do úterý ani od výrobce mít nebudu. A rád bych pracoval. Jedná se o dveře do WC a koupelny (2ks) kdy na jedné straně je omítka na druhé obklad. Pouzdro je UNIBOX (tzn. jedny dveře z každé strany do 1 kapsy)
1) Na dveřích je WC zámek - u koupelnových nejde zavírat ani otvírat, prostě se nehne. Ví někdo co může být důvodem? Jak to rozchodit
zámek je tento typ : e-kovani.cz/...
2) V případě, že obložky na sucho posadím tam kam patří a zafixuju páskou tak není možné, aby dveře zajely až do pouzdra a byly zároveň s obložkou. Brání tomu páčka onoho wc zámku. To je v pořádku? Objednal jsem si ke dveřím i čelní uchyt, právě proto, abych mohl dveře vysouvat tímto úchytem a zároveň mě neokrádaly už o tak dost malý průchod (60cm). Nevím jestli je to chyba výroby nebo prostě dělám něco špatně..Výrobce jsem na tohle upozorňoval.
1) neřekl jsem dveře nechodí, ale, že po namontování obložky nejdou dovřít úplně do pouzdra, protože tam zavazí ovládací mechanismus WC zámku, který trčí z kování a naráží do boku obložy..když tam obložka není dveře normálně zajedou jak mají, protože zámek nedrhne o hranu obložky..ve vodícím trnu problém není. kdyby byl tak se dveře giglají do všech směrů
2) při vší úctě...ten kdo napíše, že dveře do pouzdra jsou vyhozené peníze je buď starej dinosaurus, někdo kdo se zasekl v čase a co nedokáže akceptovat, že se všechno vyvíjí nebo člověk ,kterýmu je jedno kde a jak bydlí. Ty dveře do toho pouzdra byly vymyšleny z nějakého důvodu. Šetří místo. Tady tou reakcí mi silně připomínáte mého otce. Pro něj je taky všechno zbytečné, vyhozené peníze na nic a podobně. Máti mu na to vždycky odpovídá, že "však jo..vracíme se k valše"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.