Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dveře skleníku

Od: zpytihnev* odpovědí: 5 změna:

Ve skleníku mám kovoý vstup na dveře o rozměrech 77*177cm. Původní dveře co tam byly byly dřevěné zpevněné ocelovými pásy - nevzhledné a navíc se už rozpadly.

Jakými dveřmi j nahradit? Nejsou to normální futra, na šířku je jen rozměr 77 - není tam klasický "falc"

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

1x

U prodávaných to jsou třeba otevřené pozinkované sešroubované profily ztužené polykarbonátem a na normální panty ke králíkárně.

jabraka*

Ctěl jsem napsat totéž.

JB

zpytihnev*
hodnocení

Moc teda nevím co si pod tím představit a google mi taky moc nepomohl

rv*

nonstopstavebniny.cz/...

Třeba z něčeho takového. Nastříhat 2x na 4 strany a mezi profily sešroubovat komůrkový polykarbonát. Z jedné strany přišroubovat 3x pant - třeba kovani-schranky.cz/...

a z druhé strany prostrčit otvory a vhodně ohnout drát 5 mm jako zavírání dveří.

doplněno 12.04.17 19:43:

Tady je obr z návodu

Dveře skleníku

hodnocení

0x
No jedině něco vytvořit. Těžko na to seženeš něco hotovýho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]