Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měla bych dotaz odpojili nám včera hodiny na plyn za neuhrazenou jednu zálohu u Innogy, tuto zálohu jsme okamžitě včera uhradili (vůbec jsme si nebyli vědomi že by tam byl nějaký dluh). Hodiny nám vzali a ani nám nedal nikdo vědět přitom jsem byla doma a kdyby zaklepali na místě bych ji to uhradila, no každopádně jsme zjistili že na znovu připojení potřebujeme revizi tu máme domluvenou na dnešek a také papír o znovu připojení a teď by mě zajímalo když budeme mít všechny tyhle papíry za jak dlouho asi tak příjdou a hodiny opět připojí? Máme doma malé miminko a jelikož plynem topíme, ohříváme vodu i vaříme je to dost problém. Děkuji
Za nezaplacenou jednu zálohu Vám hned odpojili plynoměr? Nedali Vám vůbec vědět ani na e-mail,dopisem,telefonicky apod.,že nemáte zaplacenou jednu zálohu? U Innogy nejsem,ale tato praxe se mi zdá divná,že by mi někdo/kdokoliv po jedné nezaplacené záloze hned odpojoval plynoměr ( nebo elektroměr/vodoměr/telefon/kabelovku apod.) Taky se mi stalo,že jsem něco někdy nezaplatil,ale vždy napřed přišel buď dopis nebo e-mail,SMS - Vážený zákazníku,do dnešního dne jsme neobdrželi platbu za blabla za měsíc xx.Platbu prosím uhraďte do xx.Pokuď jste tak již učinil,považujte prosím tuto zprávu za atd.atd. Jestli to takto u té Innogy dělají,tak raději rychle pryč od nich.Pak sem napište,kolik Vás to znovuzapojení celkem stálo.
Ještě k tomu plakání - miminko nemáme,ale máme pořád dvě 5kg bomby+dvouplotýnkovej vařič,dvě petrolejový lampy+zásobu petroleje a jiné věci na přežití dvou lidí na cca měsíc a to bydlíme v paneláku.Takže nějaká pohroma v odpojení blbého plynoměru nás nemůže porazit.Miminko můžete vychovat a postarat se o něj i bez plynu.Pokud to nezvládnete,tak ... Zkuste to nyní jak zastara,když nebyl plyn v domácnosti.Taky se žilo a přežilo.Zkuste přejít na alternativní zdroje a nechte plyn odpojený.Je spousta možností jak žít a přitom nekrmit nenažrané nadnárostní společnosti.Osobně znám několik lidí co žijí celoročně na zahrádce v chatce bez plynu,elektřiny a jiných věcí a jsou spokojení a nechybí jim to.Přitom normálně chodí do práce a nejsou to žádní ,,bezdomovci,, nebo špindíry.Jedna z nich je ošetřovatelka tygrů a hadů další operní zpěvačka.Takže i tak se dá žít a nebrečet kvůli odpojenému plynoměru na pár dnů.
Dobrý den, až si budete podávat žádost o nové připojení (novou smlouvu), tedy po uhrazení dluhu, tak si dohodněte termín namontování plynoměru, resp. požádejte o rychlé vyřízení. Počítejte s tím, že to bude trvat asi týden až 10 dní - možno "brečet" i telefonicky (urgovat). Jinak, uhradit na místě již nemělo význam, protože Váš odběr byl ukončen v systému dodavatele a ani montér nemá nic společného s platbou (nemohl by ani převzít hotovost). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.