Nejste přihlášen/a.
Zvažuji jaké hrany si nechat udělat na nábytek a nevím jaký je rozdíl mezi ABS hranou a hranou laminátovou. Jedná se o skříň, která má sloužit o velikosti cca 500x500x2000 (šířkaxhloubkaxvýška); Vepředu budou dvířka. Hrany tedy je třeba umístit na bočnice a dvířka a taky na horizontální desky dopředu. Vlastně ani nevím co znamená ta zkratka ABS. Vím že existují taky lamino hrany (LL) s lepidlem. Jenže nejsou to právě ty kterým se říká papírové/nažehlovací? Ty papírové přece taky nejsou jen papír, kdyby to tak bylo tak by se to opotřebovalo do týdne.
A proč je v ceníku uvedena měrná jednotka "bm"? To znamená co? Jako délka v metrech?
Myslím že jsem tu 2mm hranu viděl právě u stolu v čekárně u lékaře. vypadalo to dobře, ale na skříň bych to nechtěl. Nikdo mi zatím neukázal na fotce jak to vypadá. Je vidět rozdíl mezi ABS a tou laminátovou? ABS je automaticky tlustější? Míry které mi poslal prodejce: 0,5/22 1/22 2/22 1/42 2/42 ... kdežto ta laminátová je tenčí než 0,5mm?
Ta moje hrana co jsem si vybral:
Hrana LL 1792 calvados š. 22mm PE (Krono) MJ bm ; 8,95 Kč chápu to teda že je to 8,95 kč za metr. Oni to stejně ale prodávaj v Dřevo Trustu po 50m, takže zaplatím 447.5 Kč. A s tím zbytekem nevím co budu dělat. Ale snad to bude stočené a nebude mi to zabírat doma moc místa
no tady ty fabriky prodávají jen po celých kusech..stejně tak jako desky...tu ti taky nenařežou jak chceš, ale musíš si koupit celou plotnu
JJ. Asi budu ještě platit za přepravu lamino desky, protože mi to musí nařezat v nářezovém centru (nikdy jsem tam ještě nebyl, ale je to prý v tom stejným areálu). Až mi to nařežou tak už to odvezu v osobním autě.
Kde to kupujete? Možná by se to dalo koupit i přes net, že bych koupil méně a ušetřil peníze.
Tak tady jsem našel eshop kde se dají koupit hrany ( Calvados Tmavý) za lepší cenu než v Dřevo Trustu,
Ale nechápu, že mají napsané, že mají jen 10 ks. To prodávají po jednotlivých metrech a mají jen 10 ks? A kontakt na ně jsem nenašel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.