Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vestavná pračka - zkušenosti

Od: figurek* odpovědí: 4 změna:

Dobré ráno. Máte někdo zkušenosti s vestavnou pračkou, zabudovanou do kuchyňské linky?

Jde mi hlavně o hlučnost a vibrace. Mám trochu obavy, že kuchyň bude dunět jako sud.

Dík předem za tipy. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6*
hodnocení

0x

též jsem tohle študoval a takže zatím nemužu říct s vlastní zkušenosti, ale bylo mě zatím ubezpečováno, že konstrukce vestavné pračky je navržena tak, aby tomuto předcházelo.. :) navíc je to ze všech stran sešroubováno s linkou takže by neměla hrkat a podobně

aaa*
hodnocení

0x

Bude se dobře opravovat, to Ti přímo závidím. Něco podělá, šup s pračkou ven a pak zas tam. Doporučuju.

krtek6*

a s normální pračkou nelaboruješ když se posere, že?..taky ju musíš odstavit od stěny atd...

hodnocení

0x

Vestavnou pračku mám v koupelně a je to řešeno tak, že ona samostatně stojí na vlastních nožkách a dvířka jsou namontovaná přímo na pračce, takže i když si pračka sebou hází jak chce, tak to nemá vliv na samotný nabytek kolem.

Na opravu, nebo manipulaci s pračkou to nemá žádný vliv...

Můžu event. dát foto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]