Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesedí dveře

Od: aba* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, koupil jsem zateplené palubkové dveře o síle 45 mm s tím, že výrobce uváděl, že dveře lze usadit i do ocelových zárubní. Po úpravě spodí části dveří z důvodu nerovnosti podlahy (a tím nemožnosti reklamace), jsem po nasazení dveří do zárubně zjistil, že dveře pruží a nejdou zavřít. Následně jsem zjistil, že panty na dveřích nejsou v zároveň s falcem dveří, ale že jsou utopeny 2-3 mm od hrahy falce dveří. z tohoto důvodu jsou dveře nepoužitelné. Dostal jsem radu, abych panty vyšrouboval a zanesl k zámečníkovi, který je přihne a provaří, tím by se měl problém odstranit. je ještě nějaká jiná možnost, jak problém odstranit? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vcelku běžný problém.

Dělám to velkým hasákem, ale na futru. Tam je ten čep jakoby obalen kusem plechu, který je přivařený k futru. A prostě to jako kousek rozbalím, tím se dostane čep dále od futra a dveře již nepruží.

hodnocení

0x

Foto pántov by napovedalo viac,možno stačí ich len vyskrutkovať o 1-2 otáčky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]