Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dá se sehnat v obchodě - na zakázku ne - úzká šatní skříň s hloubkou do 40cm, ale s délkou 300cm.Poraďte, prosím. Děkuji.
Dneska v podstatě je každý nábytek sektorový, jak se dříve říkalo. Dělat skříň s nekonfekční délkou 3 metry by nedávalo smysl. Zakázky bych se nebál, přesný rozměr vám ušetří prostor a ani není o moc dražší. Taky záleží, kdo jak je placen. Já si třeba rád sestavím skříňku z Ikei. Protože mám občas čas. Zase nějaký odborník, který vydělá za den x tisíc, tak si asi vybere tu zakázku. A kdo nemá nic (a nebo nechce utrácet) tak si zařídí byt z třeba europalet nebo z bazaru. Není to nic proti ničemu. Sehnat se podle mě taková skříň v běžném obchodě nedá.
Šířku 3m si poskládáte z menších částí, jak vám to vyhovuje. Jsou různé varianty, při šoupacích dveří korpus naroste o 8 cm. ikea.com/...
40 cm je hodně málo. Podívejte se, jak vypadá ramínko s bundou! Potřebuje mnohem více. Neoplatilo by se vám promyslet a objednat vestavěnou skříň s pojízdnými dveřmi? Jen police, rozdělovací stěnu uprostřed a dveře. A do ní výsuvný držák ramínek, které budou viset napříč. A pojízdné koše na drobné prádlo. Záda skříně, strop a podlahu ne, stačí voděodolný nátěr stěny. Ten, kdo příjde proměřit, vám poradí.Má praxi a ví, co je nevhodné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.