Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pánev s nepřilnavým povrchem

Od: prazskejpepik* odpovědí: 6 změna:

Poradte mi nějakou opravdu dobrou, která něco vydrží. Mám vyzkoušenou jen značku Tefal, jak keramický povrch, tak teflon a po pár použitích se teflon loupal a keramika připalovala.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Máte dvě možnosti. Buď koupíte levněší pánev a budete počítat s tím, že poměrně záhy budete kupovat novou. Nebo si přidáte třeba za titan a budete ji mít na hodně, hodně dlouho. Anebo to zkombinujete. Drahou pánev na úpravu jídel bez tuku a pak, levnější, na smažení ve vysoké vrstvě tuku.

prazskejpepik*
hodnocení

tak Tefalka stála litr, což není úplně málo proti socpanvičkám z akce koše v marketu, ale zkusím titanové v té nejdražší variantě, ať se pak můžu podělit o zkušenost

hodnocení

0x

Mam nerez RUDH a zatim dobry.

hodnocení

0x

Mám několik pánví a hrnců Woll již cca 7 let, maximální spokojenost a vařím denně,

takže jsou stále používány. Cena a hmotnost vyšší, ale vyplatí se.

pohanka*
hodnocení

0x

Mám Globusovskou pánev s černým povrchem uvnitř a nerez venku /občas jsou ve slevě/. Žádný teflon to určitě není, spíš ta keramika. Za víc než dobrou cenu velmi kvalitní pánev.

Silné dno. Na dně musí být vyražená značka ,,GLOBUS,, plus typy zdrojů tepla.

bambula*
hodnocení

0x

Pokud budete dodržovat pravidla vydrží dlouho, obecně platí max. do 200 st.C, na oleji do 150 st. C, přípravu nejdéle do 5 min., jinak při vyšších teplotách hrozí uvolňování látek PFOA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]