Nejste přihlášen/a.
Poradte mi nějakou opravdu dobrou, která něco vydrží. Mám vyzkoušenou jen značku Tefal, jak keramický povrch, tak teflon a po pár použitích se teflon loupal a keramika připalovala.
Máte dvě možnosti. Buď koupíte levněší pánev a budete počítat s tím, že poměrně záhy budete kupovat novou. Nebo si přidáte třeba za titan a budete ji mít na hodně, hodně dlouho. Anebo to zkombinujete. Drahou pánev na úpravu jídel bez tuku a pak, levnější, na smažení ve vysoké vrstvě tuku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.