Určitě to patří do kuchyně. Mám to doma po babičce, pracovat s tím neumím, ale vždy to bylo v krabici s málo používanými formičkami, radýlky, špičkami na zdobení dortů krémem atd.
sebod*
Nojo, Bimbam. Ale co s tím? Na těsto? Tak leda na kynutý (do jiného by se podle mě ty obrazce neotiskly). Ale když to dáš upéct, tak se ty ornamenty "zbortí". To podle mě muselo být na něco, co už se potom tepelně neupravovalo. Nesmělo to být ani příliš řidké, ani příliš tvrdé. Taková měkčí modelína .
sebod*
malir. To by ale přeci musela ta tvarovaná hmota mít dost velkou tloušťku. Opravdu si to neumím na stěnu představit.
Tak jak je vidět názorně na obrázku, tak právě naopak žádné "průřezy" a odpad z těsta není. Ono se to musí umět také používat, jako ostatně všehno. Mně se to moc líbí a chtěla bych to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.