Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznámá věc

Od: romanec1* odpovědí: 13 změna:
Dobrý den nevite nĕkdo na co se pouzivala tato vĕcička?Vykrajovátko na tĕsto?Diky za info
Neznámá věc
Neznámá věc #2
Neznámá věc #3

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

atj*
hodnocení

9x

Dobrý den,

jedná se o staré vykrajovátko na těsto a sušenky. Pravděpodobně německý model Auro. Vyzkoušejte na těstu, Mělo by to vytvořit vzor hvězdiček.*slunce*

doplněno 07.04.17 19:02:

Jsou různé vzory. Někde na té železné části by měl být napsaný model výrobku.

Neznámá věc #4
Neznámá věc #5

A hele :)! Vyhrabu někde na půdě a vyzkouším.

romanec1*
hodnocení

Dĕkuji moc vsem a hlavne -atj-za foto.Super.A ješte jednou diky.

hahanaj*
hodnocení

1x

řekla bych že to bude na těsto

hodnocení

0x

Vypada to jak valecek na malovani.
Udelej placku a projed to tim at je videt vysledek:)

doplněno 07.04.17 10:40:

Ja vim ze na malovani byly gumove ale diky tomu tvaru mne to tahne k testu.

sebod*

Lego, kdyby to bylo na malování stěny, tak by na těch prohlubních nebyl relief. Ten nemá šanci se otisknout do pevného, rovného povrchu.

Těsto? Jo, tam by se to otisklo. Ale stejně, nevím, nevím... To jsem opravdu zvědavá, na co to je

111®
hodnocení

0x

viděl bych to na zdobítko pro perníky

alecram*
hodnocení

0x

Taky to mám doma.Vykrajovala jsem s tím těsto,ale jsou velké prožezy.Vzory nic moc.

malir
hodnocení

0x
Toto je váleček který používali natěrači.tvorili s tím linkrustu.treba na schodištích na soklech

Určitě to patří do kuchyně. Mám to doma po babičce, pracovat s tím neumím, ale vždy to bylo v krabici s málo používanými formičkami, radýlky, špičkami na zdobení dortů krémem atd.

sebod*

Nojo, Bimbam. Ale co s tím? Na těsto? Tak leda na kynutý (do jiného by se podle mě ty obrazce neotiskly). Ale když to dáš upéct, tak se ty ornamenty "zbortí". To podle mě muselo být na něco, co už se potom tepelně neupravovalo. Nesmělo to být ani příliš řidké, ani příliš tvrdé. Taková měkčí modelína ;).

sebod*

malir. To by ale přeci musela ta tvarovaná hmota mít dost velkou tloušťku. Opravdu si to neumím na stěnu představit.

hodnocení

0x

Tak jak je vidět názorně na obrázku, tak právě naopak žádné "průřezy" a odpad z těsta není. Ono se to musí umět také používat, jako ostatně všehno. Mně se to moc líbí a chtěla bych to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]