Nejste přihlášen/a.
Potřebuji prodloužit odpadní hadici k pračce na 3,5 m. Stávající hadice má délku jenom 2 m. Řeší se to tak, že se koupí nová hadice v plné délce, nebo je to možné vyřešit dokoupením hadice, která se napojí na tu stávající? Asi by bylo lepší koupit hadici v plné délce, ale nevím, jestli ta stávající hadice půjde z pračky vyndat...
Předem moc děkuji za radu!
A ještě se zkusím zeptat, jestli pračky od Zanussi nemají náhodou o něco větší průměr té odpadní hadice, než je standardní. Včera jsem našel jednu starší odpadní hadici a snažil se ji na tu hadici od pračky natáhnout a nešlo to... Musel bych ostříhat okraj hadice a i tak bych ji tam nacpal jen s velkým úsilím...
Toto jsem koupil - Plus další hadici potřebné délky ( normálně se prodává ) , napojil k sobě a do sifonu s výhodem pro odpad .
Slouží v pohodě do roztrání těla !
Velikost ví každý prodavač.
Zapomněl jsem na zajištění.Jde to i dát do sebe, jak se zde zmiňuje kolega a tímto to stáhnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.