Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodloužení odpadní hadice k pračce

Od: pidgin* odpovědí: 7 změna:

Potřebuji prodloužit odpadní hadici k pračce na 3,5 m. Stávající hadice má délku jenom 2 m. Řeší se to tak, že se koupí nová hadice v plné délce, nebo je to možné vyřešit dokoupením hadice, která se napojí na tu stávající? Asi by bylo lepší koupit hadici v plné délce, ale nevím, jestli ta stávající hadice půjde z pračky vyndat...

Předem moc děkuji za radu!

doplněno 05.04.17 12:56:

A ještě se zkusím zeptat, jestli pračky od Zanussi nemají náhodou o něco větší průměr té odpadní hadice, než je standardní. Včera jsem našel jednu starší odpadní hadici a snažil se ji na tu hadici od pračky natáhnout a nešlo to... Musel bych ostříhat okraj hadice a i tak bych ji tam nacpal jen s velkým úsilím...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Klidně kupte hadici patřičné potřebné délky (prodloužení) a k tomu spojku.

Mám to tak udělané asi 7 let a vše funguje bez problémů. (bez nutnosti jediného rozebrání)

hodnocení

2x

některé vyndat nejdou.Prodloužení se napojuje přes vnitřní hadicovou spojku se zajištěním sponama - hadici na hadici to nepůjde

fran56ris*
hodnocení

2x

cz.depositphotos.com/...

Toto jsem koupil - Plus další hadici potřebné délky ( normálně se prodává ) , napojil k sobě a do sifonu s výhodem pro odpad .

Slouží v pohodě do roztrání těla !*palec*

doplněno 05.04.17 15:09:

Velikost ví každý prodavač.;)

doplněno 05.04.17 15:39:

meters.cz/...

Zapomněl jsem na zajištění.Jde to i dát do sebe, jak se zde zmiňuje kolega a tímto to stáhnout.

hodnocení

1x

já taky prodlužoval koupil sem hadici patřičný délky a spojil tak že sem ty gumový konce převlík přez sebe drží to jak čert :)

tiffany*

krtek6*
hodnocení

0x

koupit delší...proč by neměla jít vyndat?...stačí povolit rukou...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Hadici určitě vcelku a vyndat původní určitě půjde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]