Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podlaha ve starem domě

Od: oto000® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám v domě starou podlahu a měl jsem na ní plovoučku, teď jsem plovoučku vytrhal a chci vyměnit zbytek. Pod palubkama je navážka -drť chci ji vybrat, trámy které jsou dobré chci nechat a staré palubky vyhodím,ale nejsem si jisty ,co tam místo té drtě dát? Jestli zateplovací vatu a místo balubek dát osb desku, která bude 2 x 15 mm a nebo použít něco jiného? Dům je podsklepený a jsou tam klenby. Výška po vybrání je cca 17 cm , místnost má 4x4 m

Podlaha ve starem domě
Podlaha ve starem domě #2
Podlaha ve starem domě #3

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud je těch 17cm v nejvyšším místě klenby-dorovnal bych celou plochu na těch 17cm,pak vodorovná hydroizolace (IPA) 10cm polyš nebo vata pak opět beton, a pak podlahu dle vašeho přání!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]