Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím vyčistit odtok v lednici

Od: tahiri odpovědí: 11 změna:

Čím vyčistit odtok v lednici,znáte nějaký trik?hrubá špejle projede skoro celá dovnitř a nic tam nebrání,tak nevím...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

já to na svý dělam následovně -ze zadu si odšroubuju ten černej chladič vyhnu tak abych se dostal k hadici odtoku tu vycvaknu z uchytů a z kolínka co de do samotné lednice

hadici beru do sprchového koutu napojím na sprchu a proženu horkou vodou

tu odtokovou misku co je na kompresoru též vyndam a vyčistim

kolínko co de do lednice poštourám špejlí a vše složim

dabel - Skvělé, klobouk dolů, jdete skoro na atomy. Jen, pro ženskou taková malá "technická"!

bbbb
hodnocení

2x

nechtělo se mi lézt za lednici tak jsem to vyčistil odsávačkou pro mimina.připojil jsem ji na vysavač a zasouval hadičku co nejdál dosáhla výsledek neměl chybu.i když nejlepší je to pak nečím propláchnout.

detskydum.cz/...

bbbb . No, to je bomba! Na co lidi nepřijdou! (Teda lidi vynalézaví.) 100 bodov.

liska*

Pozn.: To s tím napojením na vysavač maminky už nějakou dobu úspěšně používají u zahleněných kojenců.

nikdo*
hodnocení

1x

Já to čistím dlouhým ocelovým drátem. Ale kolega z práce na to má jiný fígl, který jsem zatím nezkoušel. Prostříkne to vodou nasátou do hustoměru na fridex nebo kyselinu do akumulátorů. Je jasné, že je potřeba použít buď nový nebo alespoň pořádne propláchnutý hustoměr.

hodnocení

0x

tak nevíme co máte doma,ale třeba drátem raději zahlém na konci,strunou do sekačky anebo někdy do ní stačí fouknout z druhé strany ale pozor *blee* *smich* Poté prolít horkým octem

hodnocení

0x

Zdravím, mám vyzkoušeno trochu prošťournout a pak do dírky odtoku injekční stříkačkou savo. Rozpustí sliz, který je v hadičce.

prazskejpepik*
hodnocení

0x

asi by to chtělo vidět celý ten systém, když čtu ty příspěvky

pavelkedar
hodnocení

0x

Nejjednoduší je a bezproblémové je vzít plastovou strunu do sekačky,střižený konec natavit zapalovačem, aby nebyl ostrý(odtoková trubička trubička procházejí ze vnitřku lednice je "husí krk"/Whirpool/ ) a zasunout ji odtokovým otvorem až dolů na výparníkovou misku a párkrát protánout tam a zpět. Hotovo!

hodnocení

0x

Používám starou flexošňůru. Ustřižený konec nacpu do otvoru (klidně metr). Je ohebná, za ledničkou nic nepoškodí a jde snadno vytáhnout. Pokud je v otvoru černá plíseň, vsříknu trochu sava.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]