Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podlaha v garáží a pod přístřeškem

Od: asd12 odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer,

chtěl bych se zeptat na názor.Z hospodářské budovy chci udělat garáž.Kdysi tam byly krávy a koně.Podlaha je cihlová.Rád bych tam skladoval auta,ale jde mi o ten čpavek,jak moc se tam bude po letech držet,nechci aby auta rezly,jedná se o veterány,takže mi na tom dost záleží.Pak je taky otázka jakou tam udělat podlahu jedná se o místnost cca 10x5 metrů.Jestli vytrhat cihly a položit dlaždice nebo bo celé vylít betonem nebo něco jiného? Hlavně ať to nerezne,místnost bude vytápěná.

Pak mám další otázku.Máme venkovní přístrešek.Kdysi sloužil jako místo pro skladování sena.Vleze se tam cca 4-5 aut vedle sebe a jde mi o to jak vyřešit opět podlahu.momentálně je tam jen hlína...chtěl bych to vysypat alespoň drceným kamením,ale nevím jestli pod ty kameny nemám dát nějakou folii nebo něco.

Moc děkuji za postřehy a vaše názory.

Přeji příjemný zbytek dne,všem.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6*
hodnocení

0x

na tu cihlovou normálně vylijte beton...dělalo se to tak běžně..u té hliněné vybrat hlínu...nasypat min. 30cm kameniva frakce aspoň 0-32 ..zhutnit..a potom třeba 4-8 písek a zámkovou dlažbu nebo opět beton

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]