Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podlaha na balkon do paneláku

Od: topta® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

jakou podlahu byste mi doporučili na balkon do paneláku a proč?

Uvažuju o kamínkové dlažbě.

Děkuji za tipy.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fugass*
hodnocení

0x
A co obyč.hladká? Lépe se myje...

hodnocení

0x
Vloni nám rekonstruovali panelák včetně lodžie. Opět máme velké hladké dlaždice, jako předtím. Na údržbu perfektní, setřete, nic se v tom nedrží.

mp*
hodnocení

0x

To je na Vás. Tam nemůžete nic zkazit. Na balkoně jsem nejvíc řešil zavěšení prádla (konstrukci svařil známý - nesmělo se vrtat). Nálety holubů (vyřešila pražská firma K9 - sítí) a pak, aby nám kočky nevypadly (taky firma K9 - zpevněná síť). Možná bych dal i dřevěnou - z těch dřevěných dlaždic, nebo frézovaných prken z kvalitního dřeva.

hodnocení

0x

Ta kamínková bude nádherná, ale bude se špatně udržovat. Balkon je třeba vytírat, aby se do bytu nenosila špína. ;) Já jsem, když jsem měla balkon, na něm bývala opravdu hodně. Stolek, lehátko, kafíčko, truhlíky s kytkami. Nebyl to prostor jen na sušení prádla, ale byla to součást bytu. Chybí mi. Na podlaze jsem měla nějaké PVC. Velice snadno se to udržovalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]