Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fitness náramek na monitorování kroků

Od: janikstygler odpovědí: 7 změna:

Ahojte, vytopil jsem svůj fitness náramek, byla to nějaká "čajna" z aliexpressu za pár eur.

Teď hledám nějakou adekvátní náhradu. Chci Vás poprosit, jestli mi sem můžete naházet nějaký,

s kterýma máte dobrý zkušenosti a já si podle toho vyberu. Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pouzivam mi band 2. Ale do sprchy si ho radeji sundavam.
janikstygler

a ten je nějak vodotěsný? právě bych chtěl vodotěsný no jako opravdu vodotěsný, aby to nedopadlo jako s tim předchozím.

hodnocení

0x
Ma IP67.
Ale utopit jde stejne vse. Never tomu , ze casem neco neutopis. Vse je vodeodolne , ale na plavani a potapeni to neni.
janikstygler

Tak pokud to má IPčko, tak by to mělo bejt odolný, do nějakých X metrů?

Chráněno proti ponoření do vody. Ponoření na 30 minut do hloubky 1 metr.

fiser22*
hodnocení

0x

osobně mám Mi Band 1S , na začátek jsem chtěl zkusit něco ne zrovna drahého, a jsem velice spokojen, sice nemá display, zobrazení funguje přes BT s mobilem, ale ten stejně nosím prakticky neustále, a když ho někde nechám, po spárování se načtou offline data z náramku. Sprcha ani horká vana mu nedělá problém a v CZC za nějakých 500kč

janikstygler
hodnocení

0x

Já jsem právě koukal na vícero, viděl jsem něco od Garminu, pak to xiaomi a ještě mě zaujal lamax bfit, na alze se celkem dost prodává.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]