zdravim. stavajici plechovou vlnitou strechu budu davat na late (puvodni majitele to neudelali a polozili rovnou na bedneni), muzu jen vymenit nove srouby za stare do stavajicich der ve krytine, nebo je mam pro jistotu "podmaznout" stresnim tmelem? nebo vubec stare diry zamaznout a udelat nove? taky jsem koukal, ze v jednom bode, kde se jednotlive casti krytiny kryji, je plech jakoby proslaply, mam ho zkusit srovnat, kdyz ho budu stejne sundavat, nebo taky jen zamaznout a zahladit, pripadne cim? a nakonec nejaka osvedcena znacka cim strechu pretrit? je tam 15 let a nekde jsem cetl, ze by se barva mela renovovat kazdych 10let, i kdyz po teto strance mi krytina prijde v poradku. dekuji
No čím víc děr ,tím víc problémů-žádný tmel nedrží věčně.Takže pokud to jde namontovat do těch samých tak do nich.Šrouby koupíte i s těsněním.S tou barvou ,vite jaký je původní nátěr? Abyste nenadělal víc škody jak užitku Jestli je soudružná -neloupe se tak bych to nechal tak
shaleman*
fajn, diky. ten tmel jsem myslel, ze pokud zavrtam do stejnych der, aby tesneni vrutu stacilo. takove to "pro jistotu". jinak barva je dobra neloupe se, tak tu zatim resit nebudu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.