Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou značku excentrické brusky?

Od: pepane* odpovědí: 3 změna:

:)Zdravím, potřebuji odstranit Luxol z dř.verandy.

Můžete mi,prosím doporučit nějakou dobrou excentrickou brusku z vlastní zkušenosti.Děkuji*hej*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

divochd
hodnocení

0x

Makita...profi...maká mi už cca pátým rokem a bez problému...

vilik*
hodnocení

0x
Makita super, ale pokud to máte jako jednorázovou akcičku, tak možná zbytečně drahá.
To bych zkusil klidně brusku z Lidlu, až bude, přinejhorším ji vrátíte v záruce. Já takhle kupuju to nářadí, které potřebuju na jednu práci, protože je mnohdy levnější než půjčení v půjčovně. Jen jednou se mi stalo, že jsem nářadí vracel, než jsem dodělal, co jsem chtěl.

miracz*
hodnocení

0x

Nejlevnější a zároveň nejúčinější, je koupit unašeč na flexu průměr 125 mm a pokud nemáš tak i flexu.

zbozi.cz/...

Kotoučky bych vzal 60 zrnitost na hrubo a pak jemnější (100-120) na čisto.

Exentrickou brusku můžu doporučit Bosch 150 modrou , mám ji už cca 6 let a maká jak má, ale broušení s je oproti flexi hodně pomalé.

V obou případech se připrav na porod, papíry se dost lepí barvou a doporučuji taky koupit respirátory, dýchat tenhle bordel není zrovna "Amadeův sen".

Ať se dílo daří Mira

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]