Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už jste ten výparník někdo čistil tou vapkou

Od: marta123 odpovědí: 1 změna:

Ahoj, už jste si někdo troufl ten výparník vystříkat vapkou? Mám susičku AZA 799, byly na ní skvělé recenze a teď se objevují čím dál víc lidem problémy se zaneseným spodním filtrem. Zatím mi šlape, ale určitě se dočkám problémů jako ostatní. Nemám problém jí vzít na zahradu, lehce naklonit a vapkou vystříkat, jen mám strach abych něco nezničila. Ta mřížka mi nejde vyndat a navíc se do sušičky ten molitan dává šikmo, je ve tvaru trojúhelníku. Kdo tohle vymyslel?

Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

zdenda*
hodnocení

1x
Vapkou bych to neriskoval, nebo až v nejkrajnějším případě. Spray z vapky se dostane všude- kontakty, elektronika...
Řešil bych to v záruční době reklamací, po záruce opravou v servisu. Pokud by cena opravy byla vysoká/opraváři neochotní/problému neznalí, nebo je pravděpodobné časté opakování této závady, zkusil bych opatrně proplachovat jen zahradní hadicí s rozprašovačem nastaveným na jemný proud vody, nebo ručním rozprašovačem.
Vapku až jako poslední možnost.
Zásada pro čistou sušičku a voňavou pračku:): nepoužívat prací gely, ani aviváž.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]