Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zkoušel jsme hledat, ale bez úspěchu , výrobce sponek pro upevnění palubek, potřebuji zkušebně a v případě , že budou vyhovovat vyrobit sponu pro dřevěný obklad, ta standartní mě nesedí.
Mám nákres pro výrobu viz příloha , ale nejsem si jistý koho oslovit.
Tak mě napadlo že by snad někdo odsud mohl poradit.
Díky za jakoukoliv připomínku Mira
Když jsem to dělal před 30ti lety tak se tloukly hřebíčky do palubek do drážky. Mají takovou malou hlavičku.
Dneska se převážně používají pneumatické sponkovačky a hřebíkovačky ( někdo bije do drážky někdo do péra).
Já chci ale použít spony do systému drážka - drážka a vložené péro. síla obkladu je 30 mm takže vágnerka nepřichází v uvahu.
Dělá se to vrutem, musí se ale šrubovat nahoře i dole. tahle spona by mě to hodně pořešla.
Stejně díky za pokus. Asi nevíš o firmě, která by disponovala technologií k tomu dostačující.
O sponkovačkách vím, jsem jimi i vybavený, ale v tomto případě neplní funkci kterou potřebuji.
Dík Mira
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.