Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze dodatečně gletovat beton?

Od: samurraj® odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer, před rokem jsem u plotu dělal kus (cca 2mx2m) betonový nájezd. Ovšem teď jsem koukal, že se to tak trochu začíná na povrchu narušovat a drolit. Lze udělat dodatečné gletování, aby se ta vrchní vrstva nějak uzavřela? Nebo jaké jiné možnosti oprav jsou? Díky za každou prospěšnou odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj,jako první bych to natřel dvakrát duvilax bd 20 ředění vodou 1:3.Nechál zaschnout.Potom to natřel kvalitní barvou na beton.Ale ono by to stačilo natřít jen tím duvilax on to zpevní. ;)

asd1
hodnocení

0x

NIc moc na tom nedrží... Asi nejvic se mi osvědčilo odrbat všechno volné a na to mrazuvzdorné lepidlo na zateplovák. Silnější vrstvu na lepidlo leště betonový potěr a gletovat. Ale lepší je celé vybourat a udělat znova, hlavně pokud se to drolí po jedné zimě tak je to beton na dvě věci.Beton po dobu tvrdnutí nesmí vyschnout = zalívat, pomůže mokrý karton a přes to igelit... Aspoň týden...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]