Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, před rokem jsem u plotu dělal kus (cca 2mx2m) betonový nájezd. Ovšem teď jsem koukal, že se to tak trochu začíná na povrchu narušovat a drolit. Lze udělat dodatečné gletování, aby se ta vrchní vrstva nějak uzavřela? Nebo jaké jiné možnosti oprav jsou? Díky za každou prospěšnou odpověď.
NIc moc na tom nedrží... Asi nejvic se mi osvědčilo odrbat všechno volné a na to mrazuvzdorné lepidlo na zateplovák. Silnější vrstvu na lepidlo leště betonový potěr a gletovat. Ale lepší je celé vybourat a udělat znova, hlavně pokud se to drolí po jedné zimě tak je to beton na dvě věci.Beton po dobu tvrdnutí nesmí vyschnout = zalívat, pomůže mokrý karton a přes to igelit... Aspoň týden...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.