Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hypotéka +rekonstrukce

Od: luca* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, měl bych dotaz. Chceme si vzit hypotéku na byt. Chceme koupit v původním stavu a zrekonstruovat. Potřebujeme peníze půjčit jak na byt tak i na rekonstrukci jsou nějaké slučitelné hypotéky s rekonstrukcí? A ještě jedna věc nedá se nějak obejít a dostat 100 procentní hypotéku?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6*
hodnocení

0x

od dubna tohoto roku už se 100% nebude dát získat...a co se týče uplatnění tak ano..jde na nákup i rekonstrukci

luca*
hodnocení

Já myslel že od listopadu minulého roku už se nedá získat. A když si půjčím od rodiny např. 100 tisíc , banka když uvidí že je mám na účtě tak mi dají např 90 procentní a když pak těch 100 tisíc vrátím rodině hned? Jde to? Nemám nic našetřené a docela spěchá koupě bytu.
krtek6*

a jak by se těch 100tis vrátilo? když se tím zaplatí ten byt?...byt stojí 1mil...vy máte 100tis oni vám půjči 900tis...byt se koupí a máte dluh 900tis

paw*
Tazatelka asi predpoklada ze ji pujci 1 200 tis. Takze je 100k zbude na rekonstrukci. Jinak lze kombinovat hypo+uver ze stavebniho sporeni
krtek6*

když byt bude stát milion tak jí asi nedají 1,2úvěr... půjčí do výše 90%... a jen tak mmch...za 100tis toho moc nezrekonstrujujete..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]