Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlačítko k WC Alcaplast

Od: kacka* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

prosím Vás o radu, zda může být k závěsnému WC Alcaplast (konkrétně Komfort C201) použito splachovací tlačítko jiné firmy (Geberit) nebo musí být také od Alcaplastu?

děkuji, s pozdravem

Katka

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6*
hodnocení

2x

Ne...liší se rozměry...geberit ho mají do šířky a obdelníky...ostatní výrobci mají spíš do výšky a čtverce..nehledě na to, že napojení na vodu je konstrukčně jiné...také jsem řešil podobný problém s tlačítkem od Giengeru..tam naštěstí pasují tlačítka od Sanitu

kacka*
03.04.17 13:24
hodnocení

děkuji!

lll*
hodnocení

2x

Nelze, stejně tak, jako z Trabanta nelze udělat Lamborghini ;) .

roman*

Ale jde. To miluju tyhle lidi co jen papouškujou co někde slyšeli.

kuchtik00*
hodnocení

0x

Do drtivé většiny modulů Alcaplastu zrovna tlačíčka Geberitu pasují - řešil jsem nedávno s jiným modulem Alcaplast, ale info od prodejce bylo takovéhle.

krtek6*

no rozměrově možná ano...ale z hlediska napojení jsi nejsem jistej...

geberit

alcaplast

kuchtik00*

v prvním videu v čase 4:30 ten šedivý rámeček - v podstatě jediná zásadní odchylka obou systémů je tenhle rámeček, který je ale při koupi součást tlačítka a jde osadit i na modul alcaplastu.

Zásadní je ale zeptat se ideálně výrobce nebo aspoň prodejce.. to že to mě fungovalo, neznamená že s jiným modulem stejného výrobce to půjde taky..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]