Nejste přihlášen/a.
Zdravím prosím radu:
V podkrovním bytě v jedné místnosti děláme nově koupelnu.
Teď je jedna šikmá stěna z normálního běžného sádrokartonu. ( Je to docela velká plocha )
Je potřeba sádrokarton vyměnit za zelený ( odolný vlhkosti )?
Nebo neřeší se to nějakým nátěrem? Je mi líto starý strhat a řešit to nanovo.
Pokud by bylo nutné sádrokarton vyměnit, myslíte, že má smysl hledat šrouby a vyšroubovat staré sdk desky a nechat tam kovovou konstrukci pro nový sdk?
předem děkuji za rady!
Koupelnu bych obkládal sádrovláknitými deskami.V paneláku se někomu nelíbí konstrukce z Umakartu,ale bez rozpaků ji vymění za daleko horší sádrokarton.Na původní sádroš bych našrouboval sádrovlákna.
JABRAKA
Není nutné dávat zelený do koupleny, já mám bílý již mnoho roků a bez problémů. Ale je to vhodné, protože to výrobci doporučují.
Zkuste si položit otázku, co se stane, když tam (ne)bude ten zelený, impregnovaný a bude tam bílý neimpregnovaný.
Zelený vydrží hlouhou dobu větší vlhkosti. Vy ale nebudete v koupelně hodiny vytvářet vlhko...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.