Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LEIFHEIT Window Cleaner vysavač na okna 51000

Od: aja1946® odpovědí: 20 změna:

Máte s tím někdo zkušenost? Celá léta myju okna klasickým způsobem, ale teď mám velké bolesti ramene, které už asi zůstanou a krouživé pohyby při leštění okna mě dost bolí. Děkuju.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

já si pořídil Karcher...spokojenost..

hodnocení

a jaký, mám jen 3 okna, stačil by ten Klasik?

mil®
hodnocení

0x

Máme Karcher. Použitej jednou na okna v celým baráku a zatím prej dobrý, říká ta moje. |Nemá prodlužovacý tyčku, tak se musí vylízt na židli. Dokoupit se dá, ale je šíleně drahá.

hodnocení

0x

Kamarádka to dostala k vánocům a je s tím nesmírně spokojená. Ale rámy a parapety se musí stejně mýt ručně.

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
osobně tuhle hračku nemám (nepotřebuju ji), ale z jistých důvodů jsem se o ni velmi a podrobně zajímal, tj. nejen že studoval parametry různých výrobců a provedení, ale také se ptal už snad 50 lidí (žen i mužů), kteří to mají, na zkušenosti.
Zatím jsem s nesetkal s negativní reakcí. Přístroj má (značku nevím) i moje 82letá maminka, které si ho koupila hlavně na mytí skel posuvného zasklení balkonu ve vyšším patře paneláku a chválí si to.
Jediné negativum, které jsem zjistil, je, že přístroj neumí odsát vodu z vodorovného skla (typicky třeba skleněné police s tím prý mýt nejdou - odsávání vody je prý na to slabé (pro mne to byla dost podstatná info, ale většinu lidí to asi zajímat nebude).
Jinak varianty (a tím i ceny) přístroje se liší podle značky, příslušenství a šířky lišty ( k některým je dodávána v základu třeba jen užší lišta a širší se musí dokoupit, to samé jsou prodlouření pro mytí vyšších oken ze země atd. Takže před nákupem doporučuju přesně uvážit, a co všechno a kde se to bude používat a podle toho nakupovat.

zexecasic
hodnocení

0x

Mám cca 2 roky a super. *palec*

hodnocení

0x

Já s ním stahuji kapky vody s karoserie auta po umytí - nepotřebuji jelenici. Překvapivě užitečné, okna Ok

hodnocení

0x

Dobrý deň.Ja premýšlam nad týmto: odkulinare.cz/... Vyzera hezky,neni drahy,je možné si k nemu v prípade potreby dokúpiť potrebné príslušenstvo a má navyše aj dobré recenze.

hodnocení

0x

Teď jsem koukala na tenhle. mall.cz/...

Ale ještě se zeptám kamarádky co ho dostala k vánocům, jestli to je on. Když mi to po vánocích říkala a hledaly jsme ho na internetu, tak to stálo určitě víc jak dva tisíce. A to se mi zase do toho vrazit nechtělo, když stejně musím mýt to všechno ostatní ručně. Ale na verandě mám velká okna a mám jich hodně, tam by se mi to hodilo. A za tuhle cenu už bych to koupila.

111®

no já s tím Karcherem dělal korpus na nábytku, sklo na stole, dveře kuchyňské linky, nátěr mezi kastlovými okny a parapet., zrcadlo, a zrcadla na galerce..okna od boudy na zahradě...nezkoušel jsem ještě kachličky, to jsem stihl za týden co ho máme.vzal všechno..samozřejmě všechna okna v bytě, tam jsem začal

Píší, že nabití baterie vydží 35 minut. Jak dlouho to pak trvá, než se to znova nabije? Mne už svědí prsty že to odklepnu a koupím :), ale pořád trošku váhám. Ale když říkáte že tím jde umýt skoro všechno. Ale píší tam, že to není na laminát. A já bych tím chtěla také umýt dveře vestavěných skříní a nevím jestli to zrovna není ten laminát.

111®

nabíjí se to cca 4 hodiny , podle typu..já mám W2 ta se nabije za 210minut píší, já to nestopoval.. kuchyňská linka je myslím lamino, a nebyl problém..nábytek s bílým korpusem je také asi lamino... nehledal jsem co nejde ale zkoušel jsem jak to co njvíce využít. Hlavně jsem na okan spořeboval jen tu jednu fixírku vody, co je 1/4 litru, a mokrou hadru na okapníky abych nezasvinil to mikrovlákno..no rozhodnout se musíte sama, já to měl také těžké ale potkal jsem kamoše a dal řeš, on to má a tak jsem jeho doporučení neměl důvod nevvěřit...50m2 skla trvalo hodinu, kastlová okna..

doplněno 20.03.17 06:06:

upřesním výrobek W2 Premium..má 2 hubice. myslel jsem že je neuživím, ale upotřebí se víc než jsem očekával--- karcher.cz/...

Děkuji za odpověď. Jenom mi tam chybí ta tyč. Asi u tohohle přístroje není. A to je pro mne dost důležité, protože to hlavně potřebuji proto, abych nemusela lézt po štaflích. Na té verandě mám ta skla až do stropu. I skříně mám vysoké.

Ale ta tyč v popisu je pouze 43cm dlouhá...štafle asi nenahradí...

Nonek, právě jsem koupila ten co je teď v akci s užší hubicí navíc, mopem a tou tyčí 45 cm a k tomu jsem objednala navíc tu teleskopickou tyč 65-110 s otočným kloubem. Doprava je zdarma, takže to vyšlo všechno na 1.768Kč i s dobírkou 40Kč. Tak jsem zvědavá jak to bude fungovat. Už se těším, protože se chystám na jarní úklid. Počkám až mi to přijde a pak napíšu zkušenosti. Zatím všem děkuji, pomohli jste mi, i když jsem vlastně otázku nezadala já. :)

V tom případě je to v pohodě...máme sice Karcher W2; tyto dva typy přístrojů chválí každý, kdo je alespoň jednou vyzkoušel...budete spokojena, uvidíte, odzkoušíte...

Ten co máte Vy, tak ten se mi také moc líbil, ale bohužel nemá vůbec žádnou tyč a ta teleskopická k němu stojí opravdu 1000Kč. To se mi zdálo moc drahé. Také jsem četla hodně recenzí a lidé vesměs chválí obě tyto značky. Jen některým chybí právě ta tyč.

rasekvasek*
hodnocení

0x

Koupili jsme v práci Viledu,stála asi 1000,- a uklízečky si to hrozně chválí. Na jedno nabití umyjí cca 6 velkých špaletových oken s ventilačkami a nabíjí se to asi 3 hodiny.

hodnocení

0x

Pár informací i zde, řešeno nejednou...

hodnocení

0x

Tak už mi to přišlo a jsem spokojená. Ale opravdu doporučuji ty dvě tyče, nebo umývat napřed plochu hadrem. jinak se musí pořád přecvakávat ta tyč s tím jejich hadrem a pak zase nasadit tu stěrku a to je nepříjemné. Právě budu tu tyč dokupovat pro tu kamarádku. Ona má jen jednu a tohle jí vadí. Jinak se s tím pracuje velmi snadno a šmouhy to fakticky nedělá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]