Dobry den,chtěl bych koupit pozemek a postavit RD ( bungalov) ale potřebuji poradit kde podle vás je vhodný kraj nebo obec do 100 obyvatel(% populace doporučuje bydlení kde je nejmíň obyvatel na m2) jde i oto aby v okolí bylo vše dostupně(pošta,obchod,lekář) většina lidi dava "palec nahoru" na Jihočeský kraj! ..kde je nulova kriminalita a hlavně klidný život pro bydlení. Děkuji vám předem za tipy na obce a kraje na bydleni a v budoucnu na založení rodiny kde bych mohl klidně žít a stavět dům. Diky Kamnář.
Vy se mi zdáte. Nikdy bych neposlouchal lidi z poradny, kteří mi radí, kde má moje rodina bydlet. To ovlivňuje tolik proměnných, že se nedá odpovědět. Za prvé, krade a vraždí se všude, že někde míň neznamená, že ne u vás. Za druhé, co umíte? Opravář podmořských kabelů nebude dojíždět denně z Nuslí. Za třetí, v obci do 100 obyvatel budete mít úplně všechno méně dostupné. Možná mimo pole s řepkou. A za čtvrté, až budete mít potřebu navštívit rodiče a známé, nebo jen hlídání od babičky na návštěvu divadla, blbě se dojíždí od Aše k Hodonínu. To abyste si na divadlo vzal úvěr. Abych jen blbě nekafral a neporadil, některé hájovny se vyznačují nízkým počtem lidí na km2 a do města bývá lesem kousek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.