Nejste přihlášen/a.
Firma, u ktere chci vymenit okna za plastova, mi nabidla tento postup:
poslala mi cenovou nabidku : tam je uvedeno plastove okno, rozmery, cena ...
pak mi poslala certifikat okna, ktere bych chtela : Gealan...
Smlouvu neposilaji, poslou fakturu s odvolavkou na cenovou nabidku. (ve ktere neni t y p okna)
Muzu rozeznat, ze mi opravdu dodali okna Gealan?
a je tento postup normalni? Akceptovali by jste to?
Aleno, opravdu není v nabídce přesné označení okna? Máte dvojskla, či trojskla? Oslovila jste alespoň 5 firem, nebo Vás nezajímá cena?
Smlouva nemusí nutně být, ale je to divné. Určitě chtějí zálohu, nebo zaplatit okna dopředu.
Na rámu nenajdete značku GELAN, i když nalepení nějakého štítku GELAN není problém.
Alenko, Vy nepoznáte, že se jedná o okna, přesněji profil, Gelan. Velice mne to mrzí, ale musím Vám sdělit, že si v roce 2017 dáváte okna se zasklením ty nejhorší, jaké se vyrábějí. Víte že horší již neseženete? A je jedno, zdali jsou Gelan či jiné profily.
Navíc Gelan je velké množství druhu profilů, asi tak jako když řeknete, že si koupíte Škodovku. Klidně Fabii, nebo Oktávii. Vy si ale kupujete Formana, či Favorita
Tak to nevím, my jsme všechno řešili na pobočce s lidma, který tomu rozumí, ale je pravda, že do okna nekouknete, ale vím, že my jsme u vekry dostali k oknům smlouvu, takže kdyby se nám něco pokazilo, tak máme něco v ruce, myslím že u všeho je lepší mít smlouvu, protože pak vás nemůžou vypíct, ale jako u všeho si myslím, že i tady to budete mít hodně o domluvě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.