Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Beton, gletování

Od: samurraj® odpovědí: 10 změna:

Zdravím, k baráku mám cestu, která je poskládaná z 6m panelů. Jeden panel bohužel po nějaké době mírně klesl a mezi ním a dalším panelem je malinko nerovnost (asi 2cm) tolik to nevadí, ale napadlo mě, že bych na to dal beton a zahladil, ovšem mám strach, že takto slabá vrstva nepřilne k panelu a po čase se bude loupat. Dá se to nějak vyřešit? Přesadit panel nelze.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

5x
Nemá to cenu, cokoliv mimo nadzvednutí a podsypání je k ničemu.
krtek6*

tak tak...

Panelárny používají nějakou hmotu na opravu uražených rohů a podobných zmetků. Tam kde by se kvůli tomu musel vyhodit celý panel za x tisíc. Údajně je pak v místě opravy panel pevnější než v běžném materiálu. Pochybuju ale že by se ti vyplatilo tím nastavovat starý silničák.
hodnocení

Nemyslel jste tou hmotou toto? denbraven.cz/...

cicka*

To bude ono! Tedy v případě, že "uražený roh" a "spára" jsou to samé.

ronyx*

Tmel z vašeho odkazu je jen jinak pojmenované známé "medvědí h***o" neboli "čertovo h***o" neboli "panelový tmel". Po tom byste si moc nepojezdil.

lll*

Obávám se, že se mýlíte. Znám lepší způsob než nadzvednutí a podsypání. (Čas 1:50)

hodnocení

Zajímalo by mě, co to je, ovšem na videu jsou malé panely, já mám na cestě mnohem větší, ale vypadá to zajímavě, ale vůbec netuším, o co jde.

cicka*

Je to každopádně "Lepší způsob" jak dojít ke stejnému výsledku jako s podsypáním, jen zhruba s 3-4x vyššími náklady!

hodnocení

0x

Zodpovědně Vám sdělím ne ,nejlepší bude vyzvednout a podsypat!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]