Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
riešim menší problém... kutilský ... zapájane práčky - odpad. Za prvé v manuáli píšu ideálnu výšku odpadu 60-100cm. Ehm nereálne... máme 40-45cm.. spod vane, kde bolo typické panelákové umývadlo aby nezavadzalo. Toto bolo odstránené.. ostala mi tam len holá trubka do odpadu. Keď dám do odpadovej trubky - trubku z odpadu do práčky.. tak by táto trubka mala byť podľa všetkého čo som čítal vetraná, predpokladám aby mi nevytiekla voda vrchom bez vetrania a nevznikal nejaký podtlak/pretlak. Avšak zároveň túto trubku a v nej odpadnú trubku z práčky musím maximálne utesnit z dôvodu zápachu ktorý by tam zrejme ináč prenikal,keďže tam nie je sifón. A teraz hľadám nejaké vhodné riešenie?
Prenikaniu zápachu do práčky sa až tak nebojím keďže odpadové hadice sú flexi a samotná vpodstate vytvára sifón keď je to v tvare U od zeme.
sifon pračkový na omítku. výšku bych asi neřešil.
tak funkčnost potvrzuji. mám přesně stejný sifon ve výšce 45cm. (bok vany)
Do umakartu to asi nepôjde :D ... potrebujem niečo "nadomietkové" a nejakým jednoduchým spôsobom to prepojiť... alebo holt už len klasika hadica z práčky do vane.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.