Nejste přihlášen/a.
"Uhání" mě paní (telefonicky), prý kvůli zlepšení ceny plynu. Jestli jsem to dobře pochopila, shání odběratele pro aukci nejlevnějšího odběru plynu. Máte s tím někdo zkušenost? Vím, že něco takového existuje, ale... Zajímají mě i rizika, a to mi ta paní neřekne. A jak je to pro mě závazné? Myslím hlavně - na co si dát pozor?
Odpověď je jednoduchá. Solidní dodavatel zlevní komoditu bez jakéhokoliv uhánění. K tomu nepotřebuje váš souhlas. Na rozdíl od zdražení. Takže bych j tohle řekl a ještě to že obtěžuje a že jsem se stavem spokojen. Protože až si naběhnete, bude pozdě. Jen by bylo dobré uvést firmu pro ostatní třeba mají zkušenost s touto firmou.
Jak jsem pochopila, paní nezastupuje žádnou dodavatelskou firmu. Jen mi 2x volala vždy ve chvíli, kdy nebyl na ni čas, tak má zavolat dneska, odmítla jsem se s ní v té situaci bavit. Ale asi někteří lidé skočí na jakoukoliv akci - jen, když jim někdo slíbí slevu.
Až dneska zavolá, chtěla bych na ni být připravena .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.