Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
sháním skleněnou zástěnu v bílé barvě do kuchyně. Kde bych toto zboží mohl sehnat? Slyšel jsem něco o tom, že toto sklo má být kalené, ale proč netuším ... V kuchyni máme v plánu indukční desku.
co je pro Vás skleněná zástěna? jako obkladové sklo linky? Pokud ano, tak kalené proto, aby neprasklo žárem a odolávalo teplotám
tak do intenetu zadat lacobel...nebo obkladové sklo...a pod tím to hledat..většinou to dělají sklenáři, ale ne všichni...taky jsem poptával k sobě dom...zazím mam nabídku za nějakých 7500,- za 0,55x3,0 + 0,55x0,50 + 0,55x0,15 plochy kaleného 6mm skla s 3 výřezama za zásuvku (Hulín nebo Olomouc teď si nejsem jistej)
Něco takového? hezkydomov.cz/...
Ten první obrázek funguje jako fotogalerie. Když do Gůglu zadáte- skleněné obklady do kuchyně-, najdete.
to sklo mám já v nové kuchyni a zatím bych to teda doporučila, jednak to je lepší na to udržet čistotu, jen vezmu hařík otřu a v pohodě, to u kachliček mi vadilo jak se třeba nad sporákem dostalo jídlo někam mezi kachlíky a já to pak kartáčkem dolovala jako blázen. Tady vezmu hadřík a je to.
Se zasklením jsem taky spokojená, ale je to hold dražší než něco jiného, ale zase jak se tady píše údržba je daleko lepší. V každém případě je to asi i o vkusu co se komu líbí a co třeba i doporučí při výběru, takhle jsme to měli přávě my, když jsme vybírali u oresi kuchyň, tak mě taky bylo řečeno, co jo a co ne a podle toho jsem pak vybírala a musím říct, že spokojenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.