Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Topeni do eletriky

Od: 522xboy* odpovědí: 6 změna:
Menuje se to handy heather a je to malinky topidlo do elektricky site,vytopi to max 16m ctverecni. Jaky mate zkusenosti,dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je to typicky šmejdský produkt. Ne že by to netopilo, ale za zlomek jeho ceny koupíte podstatně výkonější spotřebeič.

paw*
hodnocení

0x
Normalni teplovzdusny ventilatlor. Nic svetoborneho.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, mám tento německý přístroj viz odkaz. Místnost to nevytopí, ale na tělo to fouká příjemně. A hezky to roztočí kolečko u elektroměru . Ovšem, spokojený s ním jsem. Zdravím!

teplovzdusne-ventilatory./...

Rozesmály mne ty "Přednosti keramických topidel proti klasickým topidlům" ..

hodnocení

0x

Máte na mysli tohle? topshop.cz/...

Má to výkon 370W, to je jako dva lidé nebo deset čajových svíček nebo pět větších svíček. Nebo jedna stará televize. Nebo dva PC.
Krom toho, věšet cokoli (krom nočního světýlka o pár gramech) do zásuvky je prasárna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]