Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Byt rpg přenechání před ukončením smlouvy

Od: blankawi odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych poradit, jak z bytem RPG, zůstala jem v bytě bydlet sama a jelikož je to pro mě moc drahý, a výměna za jiný menší rpg nemá ani smysl, tak jsem chtěla ukončit smlouvu předčasně, platí do 31.10.2017, to prý nejde a musela bychto stejně zaplatit. Chtěla bych vědět, jeslti někdo víte, jak to je, když najdu někoho kdo by si ten byt vzal ještě než skončí smlouva, je to možné? nebude RPG dělat problémy?

Děkuji za rady

Blanka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Majitel má právo si nájemce vybrat sám. Podle mne nebude povinen na nájemce, kterého byste našla Vy, přistoupit.

hodnocení

2x
Ja takhle prenechaval a bylo to v pohode , jen se podepsalo par listu a utikal jsem.
Jinak ano nove smlouvy nejdou ukoncit driv , plati jen umrti , zamestnani v jinem kraji , odchod do domova duchodcu. Bohuzel takhle nam to udelali zakonodarci s novyma zakonama.
blankawi
hodnocení

děkuji za info

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]