Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám staré radiatory kde nejsou odvzdušňovaky ale jsou vyrobené a našroubované na trubce po letech provozu už potřebují vyměnit hledal jsem něco podobného ale našel jsem jen nějaké nové na 3/8" které se manualně bez šroubováku používají jsou ještě jiné varianty
jsou, je konstatování nebo dotaz?
nejsem z toho moudrý::::::našel jsem jen nějaké nové na 3/8" které se manualně bez šroubováku používají jsou ještě jiné varianty
Zdravím.! Dotaz by měl samozřejmě končit otazníkem, jinak zní, coby konstatování.!
Toto, je staré řešení odvzdušnění. Občas se to ještě vidí. Bývalo to ve vyšších patech vytažené pod strop
s baňkou, na které byl nahoře odvzdušňovák. Baňka průběžně chytala vzduch, tak časté odvzdušňování
nebylo potřeba.
Pokud je musíte měnit, možností je spousta. hornbach.cz/...
Ovšem osobně doporučuji toto kamody.cz/...
Odpadnou Vám starosti s dalším odvzdušňováním.
Vyrábajú sa s rôzným šroubením.Že to nieje na skrutkovač nevadí,princíp je rovnaký.Len nepotrebujete skrutkovač,no nájdu sa aj na skrutkovač. ivarsk.sk/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.