Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sprchový kout

Od: skacik® odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, prosím o radu ohledně sprchového koutu. Mám doma jeden namontovaný ale po 5 letech už na něm upadlo madlo zavírání i pant na dveřích. Vše jsem opravil, ale už je nutná výměna. Další problém je s vaničkou. Stále pod ní vytéká voda. Už jsem opravoval několikrát. Vše vydrželo cca měsíc. Sprchový kout je tvar čtvrtkruh, rozměr 90x90cm. Budu kupovat tvarově stejný, ale bez vaničky, namontuji ho na podlahu. Prosím o radu jak vyřešit hydroizolaci, jestli jsou dostatečné nátěry betonu pod dlažbou a jaký sprchový kout vybrat. Asi budu shánět čtvrtkruh se šoupacími dveřmi, ale rád bych aby pojezdy byly kvalitní. Máte s tímto někdo zkušenosti případně na co si dát při koupi sprchového koutu pozor. Předem děkuji za odpověďi
doplněno 12.03.17 20:15: Moc děkuji za rady, ale už jsem rozhodnutý že sprchový kout bude bez vaničky. Prosím ještě o radu ohledně hydroizolace pod dlažbou. Jaká je nejlepší? Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobré zkušenosti mám s vaničkami z litého mramoru , dají se usadit na nožičky,podezdít nebo zapustit do podlahy. Nikdy nebyl problém.

Taky se přidám k chroustíkovi, máme litý mramor, sice 80x120cm; pokud máte místo, dejte raději větší...pro mladé a mladší není problém, pro starší a třeba méně pohyblivé - malý sprchový kout = velký, ne-li obrovský problém. A izolaci stačí udělat jen na přechodu vanička - stěna...řešil jsem to takto a není problém...

doplněno 12.03.17 21:16:

Video předčí i sebelepší popis, pár informací i s "reklamou" zde

doplněno 12.03.17 21:20:

Nebo

tady izolace tekutou lepenkou, poměrně podrobný postup...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]