Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastřelené hřeby - odstranění

Od: 1jana® odpovědí: 6 změna:

Jak odstranit nastřelovací hřeby ze stropu(panel) po dřevěných garnýžích?

doplněno 22.09.09 14:03:

Díky všem za rady, osvědčila se bouchnout z jedné, pak z druhé strany, Opravdu se hřeb uštípl, kousek omítky sice upadlo, ale žádná hrůza.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dracek*
hodnocení

5x

Nastřelováky se z panelu dostávají obtížně ,jedna z možností je odříznutí flexou (úhlová bruska),nebo ulomení (něktré jsou poměrně křehké ) vytažení pomocí vytahováku na hřebíky ze dřeva ale stím asi půjde i kus panelu(pokud se to vůbec podaří),já bych je asi odříznul :)

hodnocení

3x

Rozhýbat poklepem kladivem,a potom pořádný kleště,nebo uříznout flexou.

hodnocení

2x

Odříznout flexou a zapravit omítku.

jabraka*
hodnocení

2x

Vezmu pořádné kladivo,do hřebu bouchnu ze strany až ulítne,protože je tvrdý a křehký.když neulítne po první ráně,dostane z druhé strany a to už upadne.Přitom sice jde i kousek panelu,to spraví trochu lepidla a po zatvrdnutí srovnám stěrkou,finálkou.

JABRAKA

hodnocení

0x

"haluzová" oprava, tj. nejjednodušší je nechat tam a zamalovat hustou barvou dle barvy pokoje. ze 2 metrů není vidět :D. Jinak kladivo vám vytrhne šroub i s 2cm betonem ven a máte díru jak vrata. Už se mi to stato.

hodnocení

0x

Já jsem se jednou tak strašně najedovala, že jsem je tam pořádným kladivem zarazila pod úrověň malty a zasádrovala *smich* To jsem byla hooodně mladá a hooodně naštvaná. *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]