Nejste přihlášen/a.
Můžete mi někdo doporučit/ nebo naopak - povinné ručení od Direct pojišťovny. - pojištění domácnosti za 1 korunu?
To je otázka . . . za jednu korunu Vám asi nezaručí pojištění domácnosti např. na 500.000Kč ale jen na 50 - 100 000. Pojistěte se v podstatě u jakékoli pojišťovny ale na částku, která odpovídá vybavenosti a potřebám Vašeho bytu. Pokud máte malinký byt, nebo garsonieru možná uvedené pojištění vaše potřeby splní. Musíte prostě zjistit, na kolik Vám pojistí majatek, a co je v tom zahrnuto, Informace typu "smlouva za 1Kč" je naprosto k ničemu! Rozhoduje obsah resp. tvar smlouvy, tj. co kryje co nekryje, a podmínky plnění. Howgh. Mira
Krásnou noc přeji! Povinné ručení od Directu máme už víc jak rok. Jsou rychlí, ochotní a levní. Navíc v ceně máme i pojištění sedadla řidiče a i tak to vychází levněji než jinde. Domácnost u nich pojištěnu ještě nemáme,takže nemohu posoudit,ale reklamní nabídka nás také zaujala. Snad by bylo nejlépe podívat se na www stránky Directu www.direct.cz a nebo zavolat na jejich zákaznickou linku o bližší informace.
To je fajn, že jste spokojení s cenou a ochotou, ale spíš by se mohl ozvat nějaký poškozený, jestli byla tato pojišťovna stejně ochotná i při vyplácení pojistného plnění. Každý se snaží uhnat hlavně cenu a poškození pak zapláčou.
Jestli máte nějaké konkrétní poznatky a případy selhání,rádi se dozvíme zkušenosti ostatních a pak posoudíme,zda setrvat u této společnosti,či nikoliv. Co se týče ochoty při vyplácení pojistného plnění,ruku na srdce,je na tom snad jiná pojištovna lépe? Každá si hledá možnosti a skuliny v podmínkách,jak nemuset plnit. V tom máme zkušenosti s jinou nejmenovanou pojištovnou a pojištěním domácnosti při vykradení panelákového podotýkám -zděného sklepa s bespečnostní fabkou.
Právě jsem si pojištění za korunu pořídila a doporčuji přečíst si podmínky direct.cz/... - další najdete na pojištění domácnosti.
Keira
Já jsem ho využila, již je bohužel po akci . Stejně ale doporučuji pojištění domova od Directu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.