Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co když mi dovezou poškozené zboží?

Od: ali66* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chtěla bych si nechat dovézt sprchový kout akoupelnyatopeni.cz/... ale mám obavy, jestli přijde nepoškozen. Je to koneckonců křehké. Máte někdo zkušenost s tím, že vám něco dorazilo poškozené, no zjistili jste to později? Pokud ano jak jste to řešili? Děkuji. Ali

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nafotíš, zavoláš do té firmy, která to posílala, pošleš foto, pokud ho budou vyžadovat. Firma to prověří, pokud u nich problém nebude, tak se obrátí na dopravce, zda to po cestě někdo nepoškodil. Každopádně se na sprchu určitě vztahuje klasická záruka, takže problémy by s tím být žádné neměly, ale zabere to trochu toho času.

Párkrát už jsem posílal zboží, které mi přišlo poškozené zpět a oni poslali bez problémů nové. To se občas stane. Mě se to stalo asi 3x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]