Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se poradit. Jsem obézní a sháníme novou manželskou postel. Trápím se otázkou, která postel (cenově dostupná) je pevnější: z laťkového masivu (buk), z jednolitého masivu (borovice, smrk), nebo z lamina? Nechci se propadnout po prvním lehnutí. Máte někdo zkušenosti?
Díky.
Mirkahur.
Z buku - ze všech uvedených je nejtvrdší. Pro našeho syna, který měl po léčení velkou nadváhu(188cm/145kg), jsem nechávala zhotovit postel na míru - doporučili rošt, ale NEpolohovací, dřevo buk. Po roce používání dvě šprušle praskly - dodavatel ochotně opravil a zjistil, že rošt NEBYL vyroben z buku, ale smrku - proto to tak záhy prasklo.
Ještě pozor na matraci - nám museli měnit i ji - jádro se propadlo zcela. Jelikož jsem se předtím radila s odborníky, opravdu nebyl problém - jinak bych asi "plakala" - celá postel z masivu pro syna byla(před 10 lety) za 15 tisíc.
Postel s vyšší nosností jedině odtud. Máme doma a drží. Za nás velká spokojenost. lr-nabytek.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.