Nejste přihlášen/a.
Prosim kazdeho kdo ma stejnou a snad jinou ladnicku Libehrr at my napiše.Mam ledničku jak je uvedeno.Koupil sem ji v červnu rok 2013.Od sameho začatku když se zamne ma divne zvuky.Ale co mne překvapilo-je to asi rok a v ledeničce uvnitř na zadni stene je plastovy kryt na 1 šroubek a z toho kratu my steka rezyva voda.Ma s tim nekdo nejake skušenosti? Myslim že to neni normalni co sem si přehral na internetu pořad A Dost.Ten porad se jmenuje Kurvitka.Tak mam strach aby se neco nepokazilo pokud mam servis jeste na 3 roky.Budu rad kdy my napisete vaši skušenosti.Moc krat dekuji.
Pokud je tím šroubkem přichyceno takové malé plastové kolečko tak pod tím je kapilára termostatu. Taky to mám tak poteklé už asi 12 roků. Šroubek orezl a když lednice odmrazuje tak na něj stéká voda a zrezl. Vypadá to blbě, ale na funkčtnost to nemá vliv. Mám taky Liebherr ,ale jiný typ.
Problém už je objasněn výše, jen bych se vrátil k těm divným zvukům. Dnes stěží koupíte ledničku, která by nevydávala divné pazvuky. Já koupil Českou Calex, abych zjistil, že to dělají Italové. Při startu se ozývalo, jako by někdo v bytě střílel. Za tři měsíce šla na smeťák (v záruce). Koupil jsem Whirpool a to nám zase po bytě jezdí moped.
Tak každá lednice vydává různé zvuky, je to její vlastnost, taky záleží na správném vyvážení, zabránění vibrací chladící soustavy a tak, je to složité. Ale mám jeden poznatek ohledně lednic Liebherr. Jsem jejich velký fanda. V práci mě jich funguje asi 5, a bez problémů. Doma máme 3. Ale bohužel jedna se porouchala po už čtyřech letech. To bylo pro mě zklamání, které se ještě prohloubilo po zjištění, že tato závada je prý neopravitelná. Nakonec jsem to vyřešil stále spuštěným větráčkem, teplota je solidní, ale když ho vypnu, tak dole mrzne a a nahoře je 10 stupňů. Sám jsem to zjistil, protože se o chlazení docela zajímám (kdo si z Vás měří teplotu v lednici?), a docela mě lednice Liebherr pro domácí použití zklamala. A hlavně jsem se o tomto problému dočetl na internetu, takže nejsem sám. Na kurvítka nevěřím, ale na katování kostů (česky: šetření nákladů) docela ANO.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.