Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otvor v závěsném wc

Od: ovczaak* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,dnes jsem montoval závěsné wc,mísa z obi Piano. V míse,asi tři centimetry ode dna je otvor,průměr asi dva centimetry. Ještě jsem nic podobného neviděl. Ví někdo,proč tam je? A co to bude dělat při provozu wc?

Otvor v závěsném wc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tváří se to jako přepad v umyvadle, ale takhle nízko je to nesmysl. A v záchodové míse už vůbec.

Navíc se tam bude zachytávat ... však víte co? A nejen to.

doplněno 04.03.17 17:19:

A co když je to otvor pro pomocný proud pro lepší proplachnutí protilehlého otvoru? A ani by se tím pádem tam nemusel usazovat bordel.

ovczaak*
hodnocení

no právě,mám obavy,co se tam bude zachytávat a co to bude dělat. v první moment jsem myslel,že to je vada,jel jsem do obi a mají jich tam plnou paletu. prý jich hromady prodali a nikdo si nestěžoval...njn,úžasná cena,ten hajzlík stál šest stovek*zed*

doplněno 04.03.17 17:22:

hm,to mne nenapadlo...to by mohlo fungovat. zítra tam pojedu,tak se kouknu,jak letí voda při spláchnutí...

Napište pak, jaký to byl záměr konstruktera. Jsem zvědavá, k čemu by díra měla sloužit. ;)

ovczaak*
hodnocení

tak pepr měl zřejmě pravdu,fakt se to chová tak,že při spláchnutí tím otvorem valí voda. zajímavé.

Tak abych se nechlubil cizím peřím. Napadlo to bráchu ;)

Mimochodem, asi to bylo inspirováno americkou toaletou. Viz diskuze tady o americkém typu toalety. Třetí příspěvek: Ked som splachol, tak to malo vpredu vnutri este trysku, ktora zlepsovala prudenie.

hodnocení

0x

Je to wecko? Kde to má odpad?

ovczaak*
hodnocení

je to wecko,fotka seshora. ten otvor je vpravo,odpad je vlevo,přímo naproti tomu otvoru...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]