Nejste přihlášen/a.
Zdravím,dnes jsem montoval závěsné wc,mísa z obi Piano. V míse,asi tři centimetry ode dna je otvor,průměr asi dva centimetry. Ještě jsem nic podobného neviděl. Ví někdo,proč tam je? A co to bude dělat při provozu wc?
Tváří se to jako přepad v umyvadle, ale takhle nízko je to nesmysl. A v záchodové míse už vůbec.
Navíc se tam bude zachytávat ... však víte co? A nejen to.
A co když je to otvor pro pomocný proud pro lepší proplachnutí protilehlého otvoru? A ani by se tím pádem tam nemusel usazovat bordel.
no právě,mám obavy,co se tam bude zachytávat a co to bude dělat. v první moment jsem myslel,že to je vada,jel jsem do obi a mají jich tam plnou paletu. prý jich hromady prodali a nikdo si nestěžoval...njn,úžasná cena,ten hajzlík stál šest stovek
hm,to mne nenapadlo...to by mohlo fungovat. zítra tam pojedu,tak se kouknu,jak letí voda při spláchnutí...
tak pepr měl zřejmě pravdu,fakt se to chová tak,že při spláchnutí tím otvorem valí voda. zajímavé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.