Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Placení záloh

Od: larix* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, jakým způsobem platíte provoz domácnosti / voda, elektrika, plyn/ - SIPO, inkaso, trvalý příkaz?

Co je lepší, jednodušší?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Část plateb SIPO, část převodem...nevím, zda to někdy zjednotíme...záleží na každém plátci...někdy je lepší jeden, někdy druhý způsob...

hodnocení

0x
Mam inkaso , jinak zbytek trvaly prikaz.

hodnocení

0x
Obvykle sipo čili pomocí spoj. Čísla. Odpady za rok příkazem 1x. Ručení vozidla příkazem také.

nikdo*
hodnocení

0x

Všechno trvalé příkazy. SIPO ani náhodou. Inkaso jen SERPO za staelit.

mire*
hodnocení

0x

Jednoznačně SIPO, nemusím hlídat různé změny záloh nebo vyrovnání po vyúčtování. Samozřejmě si to občas kontroluju, ale dosud jsem se nesetkal s chybou.

mil®
hodnocení

0x

Měl jsem roky SIPO, ale začalo mi vadit jejich sahání na účet. Vše jsem předělal na trvalé příkazy.

samouk*
hodnocení

0x

Já žádné zalohy neplatím,naopak zaplatím postupně vše jednorázovým převodním příkazem na celý rok dopředu,abych měl po starostech a mohl mít mýšlenky na jiné věci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]