Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Leštidlo na displeje

Od: yebjee odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

mám v autě lehké škrábance na displeji radia a klimatizace.

Existuje na to nějaká pasta? Není to nic hlubokého. Jen takové lehké škrábance. Jediné co jsem našel bylo tohle hamashop.cz/... , ale na internetu jsou rozporuplné názory..

Nějaký jiný tip?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

0x

Na brýle (mají plastová skla) jsem použil pastu udělanou ze sody a vody a ono to fakt funguje.Taky se dá použít neabrazivní zubní pasta.Napřed jsem to teda vyzkoušel na jedněch starších protože jsem tomu nevěřil.Za tu cenu sody je to zadarmo oproti 160,-Kč za pastu,kterou použijete jednou/dvakrát/ a pak zatuhne.Tu podomácku vyrobenou sodapastu jsem ale na displej nezkoušel,takže nevím jestli to bude fungovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]